Nieuws

Lessenreeksen vanaf januari

22-12-2021

Beste zwemmers
Beste ouder(s)

Het eerste deel van ons seizoen is voorbij. Het duurde even voor we uit de startblokken kwamen maar ondertussen zijn we goed op dreef.

De nieuwe lessenreeksen die starten vanaf januari zijn ook bekend. We kunnen met plezier aankondigen dat we voor de sportzwemmers en volwassenen opnieuw lessen kunnen aanbieden.
Via mail kregen de zwemmertjes die net hun reeksen afgerond hebben reeds info om zich opnieuw in te schrijven. Alle nieuwe leden kunnen inschrijven via deze link .

Een nieuw jaar betekent ook dat het bestuur een Algemene Vergadering moet organiseren. Een vzw is wettelijk verplicht elk jaar een Algemene Vergadering te houden waarin onder andere de jaarrekeningen en begroting voor het nieuwe jaar worden goedgekeurd. Wil je graag deelnemen aan de Algemene Vergadering of wil je je kandidaat stellen om bestuurslid te worden? Stuur dan een mailtje voor 3 januari 2022 naar secretaris@beernemsezwemclub.be om je op te geven als effectief lid van de Algemene Vergadering.
De algemene vergadering zal plaatsvinden op 25 januari 2022.

Onze koekjesactie loopt nog tot 29 december. Het huren van zwembaden in andere gemeenten is een grote kost en daarom verkopen we koekjes om de club financieel te steunen.
Bestellen kan nog via deze link, of rechtstreeks bij één van de competitiezwemmers of bestuursleden. De koekjes worden vanaf half januari aan huis geleverd. Als dat geen service is!

Voor iedereen een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!
Hou het veilig en gezond.

Met sportieve groeten,
Het bestuur.

 

Keer terug
Naar bovenste gedeelte pagina swipen