Nieuws

Inhaallessen voor < 12-jarigen vanaf 15 juli

09-07-2020

Vroeger dan verwacht kunnen we starten met het aanbieden van gratis inhaallessen voor onze leden jonger dan 12 jaar. Dit vindt telkens plaats op woensdagochtend met ingang van 15 juli.

We voorzien telkens 25 plaatsen voor de beginnende zwemmertjes* (5 tot 7 jaar) van 8u00 tot 9u00 en 25 plaatsen voor onze ervaren zwemmertjes (8 tot 12 jaar) van 9u30 tot 10u30. Van zodra het gemeentebestuur toelaat om het maximum aantal deelnemers te verhogen, voorzien we meer plaatsen.

*Dit is niet voor de kinderen die uit het kleuterzwemmen of de watergewenning komen. Voor hen wordt een ander aanbod uitgewerkt.

Er kan per les ingeschreven worden. Duid enkel de data aan waarvan je zeker bent dat je kind kan deelnemen. Gelieve deze data ook te noteren in je agenda. Mocht je op een ingeschreven dag toch verhinderd zijn, geef ons dan tijdig een seintje via info@beernemsezwemclub.be of een chatberichtje via onze Facebookpagina met vermelding van de reden. Op deze manier kunnen we de vrijgekomen plaats aan een ander zwemmertje toewijzen. Kregen we geen verwittiging van afwezigheid, treden we streng op en verlies je het recht op een plaats in de daaropvolgende inhaallessen.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 11 juli om 14 uur via het inschrijvingsformulier.

Data van de lessen zijn als volgt: 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus en 26 augustus.

De leden ouder dan 12 jaar moeten nog even geduld uitoefenen. Het maximum toegelaten zwemmers in het zwembad, het half uur dat telkens tussen 2 groepen ingepland moet worden, de beschikbaarheid van redders en trainers en de beschikbare vrije uren in het zwembad zorgen ervoor dat we in juli voor deze groep nog geen inhaallessen kunnen organiseren. We duimen voor versoepelingen zodat er meer opties vrijkomen om ook voor jullie inhaallessen aan te bieden.

Afbeelding vakantielessen zwemschool

Keer terug
Naar bovenste gedeelte pagina swipen