Stagebenefiet

"Toffe sfeer en overheerlijk eten"

De competitiezwemmers en hun ouders organiseren elk jaar een benefiet om de kosten van hun stage te dekken. Jij komt hen toch ook steunen? Volg hier hun verhaal! Ze bieden jullie een overheerlijk hoofd- en dessertbuffet aan voor slechts 18 euro!

Beginnen met een aperitiefje

 

De avond wordt gestart met een cavaatje of fruitsapje. Hierbij worden er ook versnaperingen aangeboden. Zalig bijbabbelen met je familie en vrienden...

"De beste champignonsaus ter wereld!"

Onze chef-kok zal voor jullie frietjes bakken met verrukkelijke kippenbrochetten overgoten met hemelse champignonsaus! Ons gigantisch groetenbuffet wacht jullie ook al op!

"Het water komt me steeds in de mond, zo'n appetijtelijk, ruim dessertbuffet!"

We willen jullie smaakpappillen verwennen met dit dessertbuffet bestaande uit een groot assortiment huisbereide taarten, puddings, wafels, chocolademousses, crème brûlées, tiramisus,...

Altijd prijs!

Tussen het eten door zullen enkele zwemmers tombolalotjes verkopen. In ieder envelopje zitten steeds twee lotjes, één voor de 'gewonere' prijzen waarbij je sowieso wint en één waarbij je kans maakt op één van onze fantastische hoofdprijzen. Waag je kans!

Uw maaltijd zal worden vergezeld van rustige, ontspannende tafelmuziek. Dit wordt gewoonweg de perfecte avond, denkt u niet?

Wilt u ons graag sponsoren?

Wij willen onze sponsors natuurlijk zoveel mogelijk in de kijker plaatsen. Er bestaan verschillende formules gaande van een logo op de powerpoint tot je logo op alle placemats. Bij één van onze formules is er ook een mogelijkheid om je logo op onze website te plaatsen. Wat een reclame!

Voor de jongsten onder ons

Voor de kinderen wordt er een kleurhoek voorzien zodat zij zich zeker kunnen bezighouden. Aan de voorkant van de Kleine Beer kunnen ze ook voetballen of andere spelletjes spelen.

Bedankt aan onze sponsors!

sponsor Bonte sponsor Den Bouw sponsor An Brysse sponsor Induparts
sponsor Van Poucke David sponsor Snick sponsor Pitou sponsor Wanneyn Messiaen
sponsor La Beautique Sponsor Tim Willems Sponsor JV Interiors Sponsor Boekhouderbeernem.be
Sponsor A Bloc Sponsor Frituur Philippe  Sponsor Spegelaere  Sponsor Studio Smaak
Sponsor Beru Design Sponsor Vanhaverbeke Benny Sponsor ZVC Rapid Subs Jeugd Sponsor Crelan
Sponsor VSB Car Audio Sponsor Buitenhuis Sponsor Vandenbroucke Sponsor Vermander Kristof
Naar bovenste gedeelte pagina swipen