Zwemseizoen 2019-2020.

Op zaterdag 22 juni 2019 van 9u tot 12u vond het eerste inschrijfmoment plaats in sportcomplex Drogenbrood (Wellingstraat 29A, 8730 Beernem).

Op zaterdag 24 augustus 2019 vindt het tweede inschrijvingsmoment plaats. Deze gaat door van 9 tot 12u in sportcomplex Drogenbrood (Wellingstraat 29A te Beernem). Bij het tweede inschrijfmoment kan er evenwel niet met de kaart betaald worden.

Bestaande leden krijgen ook 10% korting bij inschrijving ter compensatie van de sluiting.

Alle groepen dienen zich in te schrijven op dit moment, met uitzondering van de zwemschool (watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen), de aquafitness en de competitie (jeugdgroep en de A-kern).

De inschrijvingen voor de zwemschool en de aquafitness verlopen via deze website, en de inschrijvingen zullen opengesteld worden midden augustus.

De lidgelden voor de verschillende groepen vindt u hier terug.

Enkele aandachtspuntjes:

  • Er zullen trainers aanwezig zijn om de noden en wensen te bespreken, en na te gaan of een zwemmer kan doorschuiven naar een volgende groep.

  • U kan onderling afspreken dat één ouder verschillende kinderen inschrijft, maar als deze niet allen aanwezig zijn, dan moet deze ouder over de nodige informatie beschikken zodat de kinderen vlot kunnen worden ingeschreven.