Op zaterdag 9 juni 2018 vond het eerste inschrijfmoment plaats. 

 

Op dit moment genoten de bestaande leden van voorrang, zodat zij zich van hun plek konden verzekeringen voor het seizoen 2018-2019.

 

Als u dit moment gemist heeft, of u bent een nieuw lid, dan kan u zich inschrijven op het tweede inschrijfmoment op 25 augustus 2018, tussen 9 en 12u, en dit in de vergaderzalen van Sporthal Drogenbrood (Wellingstraat 29A, 8730 Beernem).

 

Alle groepen dienen zich in te schrijven op dit moment, met uitzondering van de zwemschool (watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen), de aquafitness en de competitie (jeugdgroep en de A-kern).

 

De inschrijvingen voor de zwemschool en de aquafitness verlopen via deze website, en de inschrijvingen zullen opengesteld worden midden augustus.

 

De lidgelden voor de verschillende groepen vindt u hier terug.

 

In tegenstelling tot bij het eerste inschrijfmoment zal u bij dit inschrijfmoment niet met een bankkaart kunnen betalen, enkel cashbetalingen zullen kunnen verwerkt worden.

 

Enkele aandachtspuntjes:

 

  • Er zullen trainers aanwezig zijn om de noden en wensen te bespreken, en na te gaan of een zwemmer kan doorschuiven naar een volgende groep.
  • U kan onderling afspreken dat één ouder verschillende kinderen inschrijft, maar als deze niet allen aanwezig zijn, dan moet deze ouder over de nodige informatie beschikken zodat de kinderen vlot kunnen worden ingeschreven.