Zwemseizoen 2019-2020.

Op zaterdag 22 juni 2019 van 9u tot 12u vindt het eerste inschrijfmoment plaats in sportcomplex Drogenbrood (Wellingstraat 29A, 8730 Beernem).

Op dit moment genieten de bestaande leden voorrang, zodat zij zich van hun plek kunnen verzekeren voor het seizoen 2019-2020.

Bestaande leden krijgen ook 10% korting bij inschrijving ter compensatie van de sluiting.

Alle groepen dienen zich in te schrijven op dit moment, met uitzondering van de zwemschool (watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen), de aquafitness en de competitie (jeugdgroep en de A-kern).

De inschrijvingen voor de zwemschool en de aquafitness verlopen via deze website, en de inschrijvingen zullen opengesteld worden midden augustus.

De lidgelden voor de verschillende groepen vindt u hier terug.

Bij dit eerste inschrijfmoment zal u, net zoals vorig jaar, terug met een bankkaart kunnen betalen, cashgeld is dus niet nodig.

Enkele aandachtspuntjes:

• Er zullen trainers aanwezig zijn om de noden en wensen te bespreken, en na te gaan of een zwemmer kan doorschuiven naar een volgende groep.

• U kan onderling afspreken dat één ouder verschillende kinderen inschrijft, maar als deze niet allen aanwezig zijn, dan moet deze ouder over de nodige informatie beschikken zodat de kinderen vlot kunnen worden ingeschreven.

Als u dit moment gemist heeft, of u bent een nieuw lid, dan kan u zich inschrijven op het tweede inschrijfmoment op 24 augustus 2019.

Op dit tweede inschrijfmoment hebben reeds bestaande leden geen voorrang meer.