Beste leden,
Beste ouders,

We zijn heel blij om jullie te melden dat het Beernemse zwembad, na een aantal sluitingsmaanden, terug opengaat.
Dit is vandaag vanuit de gemeente, in een bericht, bekend gemaakt.
De noodzakelijke werken aan het zwembad zouden begin augustus afgerond zijn, zodat het zwembad opnieuw open kan gaan op maandag 5 augustus.
Bijgevolg kan in september het nieuwe zwemseizoen van start gaan en kunnen we voor ieder op zijn of haar niveau terug lessen/training/waterplezier aanbieden.

Op zaterdag 24 augustus 2019 van 9 tot 12u, vindt het tweede inschrijfmoment plaats in sportcomplex Drogenbrood (Wellingstraat 29A, 8730 Beernem). Meer info over de inschrijvingen.

Wil je erbij zijn bij de kick-off van het nieuwe zwemseizoen 2019-2020? Zet dan alvast 7 september in je agenda. Inschrijven kan je via dit inschrijfformulier.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van de Beernemse Zwemclub